Serveres fra kl.17.00 - 21.00
lokalt produceret, m/spån af Vesterhavsost, syltede bøgehatte, kapers.
m/håndpillede rejer, græskarkerner, urtecremefraiche.
m/kærnemælksdressing, urteolie, CitronCaviart.
m/balsamico, græskarkerner, basilikum.
SÆSON MENU
m/årstidsgrønt, kartoffel, mild karrysauce.
m/2 gode oste, hjemmelavet sødt og sprødt
Fredag/Lørdag:
& salat. . ..299,-
Søndag:
Søndagsmenu 2 retter.. 299,-
9.11.25 Efterårsgryde Stroganoff/
oksemørbrad og tomat serveret m/pommes og salat.
-Æblekage samt en kop filterkaffe
3 pandestegte rødspættefileter med håndpillede rejer, dampet fisk, røget laks, friske asparges, og hjemmelavet thousand island dressing.
Serveres med dagens kartoffel, grønt og rødvinssauce.
Burger med tomatchutney, syltede rødløg, agurkesalat.
Serveres med rustikke pommes og aioli.
Tilvalg:
- ost...+10,-
- bacon...+10,-
- Glutenfrit brød + 10,-
Friteret frisk fisk vendt i øldej,
Serveres med rustikke pommes og tartar sauce.
DESSERT
Vanilje vaffel med 2 slags is toppet med brændt marengs .
Lækker kombination af Espresso is samt whisky is tilsmagt med honning og vanilje, toppet med flødeskum.
Spørg betjeningen.
RETTER TIL BØRN
Pandestegt rødspættefilet. Serveres med bidegrønt, pommes og remoulade.
Børneburger...90,-
Serveres med bidegrønt, pommes og remoulade.
Steak af kalvefilet. Serveres med bidegrønt, pommes og remoulade.
NB! Børneretter serveres kun til børn under 12 år.